Tenisová liga rekreačních hráčů - 2016

28. 5. 2016

Na tenisových dvorcích SKP se 26.5.2016 hrálo 3 kolo tenisové 3 ligy neregistrovaných tenistů mezi týmy SKP D a LTC MB B.

Domácí tým šel do vedení 1:0 po odehrání 1 singlového utkání ve , kterém porazil  Matěj Samek  -  Ferdinanda Butaše 7:5,6:3 . Ve druhém utkání , které se hrálo na 3 sety hrál domácí Václav Laurýn – Vladimírem Nejedlým . Vladimír potvrdil roli obrovského bojovníka a zvítězil  6:4,2:6,5:7 a vyrovnal po singlových utkáních na 1:1 o osudu celého utkání musela rozhodnout čtyřhra do, které nastoupily za domácí Matěj Samek,Josef Chlupáč a za LTC Ferdinand Butaš a Petr Dlask . Po obrovském boji a za velké podpory fanoušků LTC si náš tým připsal cenné a rozhodující vítězství  6:4,2:6,5:7  a celkově  1:2 Tento zápas by dle výpovědi fanoušků krásným  tenisovým zážitkem pro všechny přítomné.

Poďěkování kapitána týmu LTC MB B

Srdečný dík patří našim příznivcům,jejichž povzbuzování nám ve vypjatých chvílích dodávalo sílu a nutilo nás vydat ze sebe všechno! Obzvlášť mexická vlna nás nesla k velkému vítězství a soupeři bral vítr z plachet .

 

Za LTC Mladá Boleslav 

Pavel Vondráček