Vzestupy a pády boleslavského tenisu - 2017

3. 7. 2017

V samotném závěru školního roku skončila soutěž smíšených družstev Českého tenisového svazu. Pro hráče a hráčky LTC Mladá Boleslav to byla letos ne příliš vydařená sezóna. I přes snahu a herní nasazení všech zúčastněných se bohužel nepodařilo udržet družstvu dospělých II. ligu, a tak družstvo „A“ sestupuje do Středočeské divize.

 
Dorostenci v loňském roce vybojovali postup do junior tour, tj. nejvyšší dorostenecké soutěže, v níž se hraje o postup na mistrovství republiky družstev. Letos nestačili na své soupeře a pro následující sezónu sestupují. Stejně tak je na tom starší žactvo, které opouští  se stejným skóre jako dorostenci (jedna výhra, šest proher), po dvou letech nejvyšší republikovou žákovskou soutěž a sestupuje do I. krajské třídy. Z tohoto pohledu jedinou radostí je postup mladšího žactva do nejvyšší soutěže mladších žáků. Družstvo našich začínajících tenistů a tenistek v sedmi kolech nenašlo přemožitele a se sedmi výhrami celkem postoupilo do junior tour.
Přejeme našim hráčům a hráčkám hodně zdaru v soutěžích jednotlivců, které se naplno rozběhnou právě v čase prázdnin a budou končit v září. Děkujeme všem za reprezentaci klubu a divákům za  podporu.
 
za LTC Mladá Boleslav
 
Jiří Vajsejtl a Pavel Vondráček